dilluns, 22 de juny del 2015

La setmana del color groc

La última setmana del curs escolar, a la Llar d’Infants Mare de Déu del Carme de l’Espluga de Francolí ha tingut lloc la setmana del color groc aprofitant que ens trobem pràcticament a les portes de l’estiu. El color groc és un color molt càlid i estiuenc que ens recorda el sol, per això ara que anem de cara al bon temps era el moment idoni per treballar aquest color amb els nens i nenes.
Com en les altres setmanes temàtiques dels colors que hem anat treballant en el llarg d’aquest curs, els infants durant la setmana del color groc han pogut realitzar activitats molt diverses per ajudar-los a interioritzar aquest color.
Així doncs, els nens i nenes han pintat amb retoladors grocs i pintura groga. Han realitzat un mural utilitzant pintura groga i llimones, les quals prèviament van poder degustar. Han mirat a través d’un trosset de paper de cel·lofana per veure el món de color groc. Han buscat per l’aula joguines de color groc. Han elaborat un racó del color groc on, amb l’ajuda de les famílies, han anat portant a l’aula diferents objectes domèstics de color groc.

Per finalitzar la setmana, el divendres 19 de juny pel matí va tenir lloc la festa del color groc. Els nens i nenes van venir de casa vestits per a l’ocasió amb alguna peça de roba de color groc, i a les diferents aules de la Llar d’Infants va començar la festa. Els infants van poder ballar mentre anaven jugant amb les joguines de color groc i globus. La festa va continuar al pati de la Llar d’Infants, ja que el color groc és un color càlid i ens va invitar a sortir i a gaudir del bon temps a l’aire lliure.




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada