diumenge, 21 de juny del 2015

Festa de fi de curs a la Llar d'Infants

Un any més ens trobem a final de curs. Un altre any escolar acaba de passar. Per aquest motiu infants, famílies i mestres ens vam trobar el passat 19 de juny per la tarda al pati de la Llar d’Infants Mare de Déu del Carme amb la finalitat de celebrar-ho amb un berenar tots junts.
Abans de començar però, els nens i nenes de l’aula de 2 a 3 anys tenien una sorpresa per a les seves famílies i per aquest motiu van reunir a els seus familiars a la seva aula. Allí tots junts van poder visualitzar la projecció d’un emotiu vídeo musical dels nens i nenes realitzant diverses activitats dutes a terme durant el curs, combinats amb altres moments més lúdics. Per finalitzar, la mestra de l’aula va fer entrega de les orles als nens i nenes de la classe dels peixets per posar punt i final al seu primer cicle educatiu, el primer nivell de l’educació infantil.


Seguidament la celebració va continuar al pati de la Llar d’Infants on els nens i nenes més grans, els de l’aula de 2 a 3 anys, van representar una bonica i divertida obra de teatre creada i inventada per ells mateixos sota el nom de “Hi havia una vegada...”. Els vailets van demostrar les seves dots artístiques davant dels assistents mentre interpretaven, cantaven i ballaven.


Per finalitzar, la celebració va concloure amb un bon berenar acompanyat de somriures, alegria i amb el desig compartit de passar tots un bon estiu.



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada