dimarts, 28 de gener del 2014

Anem a veure les atraccions de la fira!

Aquest passat divendres, els nens i nenes de l'aula de les tortugues i els de l'aula dels peixets hem sortit de l'escola per veure les atraccions de la fira.

Previament a sortir de l'escola, dins l'aula hem realitzat activitats prèvies a la sortida: hem explicat que aquest cap de setmana serà la fira al nostre poble, i hem creat un interés especial perquè tots tinguem moltes ganes d'anar a veure totes aquelles atraccions que hi ha davant la nostra escola!

A l'aula de 2 a 3 anys, fins i tot ens hem atrevit a crear una atracció de fira dins la classe! Per això, hem preparat i penjat per l'aula uns mocadors. Els nens i nenes hem pogut passar per sota, ens hem pogut amagar, hem gatejat, ens hem estirat... i sobretot, hem rigut i ens ho hem passat molt bé!




Un cop realitzades aquestes activitats prèvies, tots junts hem anat a veure les atraccions de la fira. Tots ens hem agafat a la corda vermella; teníem moltes ganes de veure les atraccions de la fira!





Hem vist moltes coses: Un tren, un drac, una granota, un cotxe, matalassos per saltar,...



I al costat de totes aquestes coses, aquesta setmana hi ha el mercat! També hi hem volgut anar per veure quines coses hi venen: pomes, mandarines, plàtans, samarretes, pantalons... I fins i tot, la venedora d'una parada de fruita, la senyora Maria, ens ha volgut regalar una mandarina a cadascú! I sabeu què? Hem estat molt contents perquè a nosaltres ens agraden molt les mandarines!


I després, hem tornat a passar per les atraccions de la fira! Aquest cop, però, ens hem aturat a una parada on venen xurros i patates fregides. I, hem comprat xurros!


En arribar a l'escola, ens hem volgut fer una fotografia perquè pugueu veure que estem molt cansats!


Però que, tastant els xurros, recuperem tota l'energia per seguir jugant!









Ens ho hem passat molt bé a la fira!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada