dilluns, 27 de gener del 2014

Una setmana d'hivern a l'aula dels peixets!

 Aquesta setmana, a l'aula dels peixets hem volgut experimentar amb diversos materials. Per aquest motiu, hem manipulat el cotó fluix, que és suau i de color blanc com la neu. Després, hem volgut fer un bonic ninot de neu!





També hem explicat que és molt important posar-nos la bufanda quan fa fred. Després d'això, els nens i nenes vam arribar a la conclusió que, l'àvia de la Caputxeta Vermella potser no s'havia posat bufanda i, per aquest motiu, tenia mal de coll. Com que el Nil va portar mel per posar dins el cistell de la Caputxeta Vermella, vam tastar la mel (que la Caputxeta Vermella li portava a la seva àvia perquè no li fes mal el coll). En general, no ens va agradar gaire!


I aquesta setmana, també ens hem unit a l'homenatge que l'Espluga de Francolí està organitzant pel cantautor espluguí Jordi Francolí. Hem escoltat les seves cançons i hem fet un bonic mural!





I el divendres... com a sorpresa de la setmana, vam anar a veure les atraccions de la fira! Properament us n'ensenyarem unes quantes fotografies!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada