dijous, 25 de juliol del 2013

Setmana de la Festa Major

Aquesta setmana, en la que es celebra la Festa Major del nostre poble, hem preparat les activitats d’aquesta setmana temàtica sota el nom de la Setmana de la Festa Major. Han estat una sèrie d’activitats de caire festiu on els infants s’han deixat endur per la gresca i la diversió que sempre comporta una Festa Major!

El primer dia, dilluns, vam fer una gran Batucada de Festa Major al pati de la Llar d’Infants. Els nens i nenes van portar de casa tambors i tot tipus d’instruments de percussió i entre tots van fer una gran festa. Xim xam xim xim xam!! Alegria que ve la Festa Major!







El dimarts cada infant va elaborar a la seva aula un ventall per poder sufocar la calor durant aquests dies de festa. Amb pintura els petits vailets van gaudir d’allò més decorant el seu ventall. El resultat van ser uns ventalls ben bonics i vistosos per poder fer més amenes les altes temperatures que ens esperen per la Festa Major.







Dimecres vam fer un parc infantil al pati de la Llar d’Infants amb peces d’escuma de psicomotricitat. Els nens i nenes saltaven, s’enfilaven, lliscaven i gaudien molt de l’activitat. Més tard, quan la calor ja començava a fer acte de presència, els nens i nenes es van posar el banyador i les xancles i vam començar els jocs d’aigua, que tant esperaven els infants, mentre escoltàvem música per amenitzar la gran festa de l’aigua.













El dijous, vigília de festa, vam fer tots junts un gran vermut de Festa Major. Entre totes les famílies dels alumnes van portar a l’escola un boníssim pica pica amb patates, olives, fuet, formatge... N’hi havia per llepar-s’hi els dits!






 



Ha estat una setmana amb molta festa i molt divertida on els nens i nenes han gaudit d’allò més.

Les educadores de la Llar d’Infants volem desitjar-vos que gaudiu en família de la Festa Major del nostre poble.

BONA FESTA MAJOR!
 



 




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada