dijous, 16 de maig del 2013

Anem a veure peixos grans!

Els nens i nenes de l'aula de 2 a 3 anys hem volgut tenir una nova experiència: Anar a veure peixos més grans que el Kikle. Així doncs, hem anat d'excursió a veure'n molts!

Ens hem agafat molt bé a la corda per poder sortir plegats al carrer. Teníem moltes ganes de veure'ls. Estàvem tots molt contents. Però sabeu què ha passat? El cel estava tot ple de núvols i els nens i nenes de l'aula dels peixets volíem que sortís el sol. Per això ens hem posat a cantar la cançó del sol solet. Quan l'hem acabat de cantar, el Jan, que estava molt content, ens ha dit "Hem cantat la cançó, i ha sortit el sol!"



Cantant, mirant l'entorn, saludant cotxes, motos, persones... hem anat caminant fins que hem arribat a la bassa amb els peixos.


Com que ja sabem que el Kikle no pot menjar pa perquè és massa petit i li faria mal a la panxa, hem decidit que, com que aquests peixos són més grans, els podem donar pa. I, els n'hem donat una mica perquè tenien molta gana!


Després, ens hem fixat que, com que estem a la primavera, hi ha moltes flors als jardins. Per això ens hem volgut fer una fotografia molt bonica acompanyats de les flors.






Per acabar la sortida, i com que encara no plovia, hem decidit anar a esmorzar a la Plaça del Centenari. Teníem molta gana!






Quan hem acabat d'esmorzar, hem tornat a l'escola. Sabeu què ha passat? Deu minuts després que haguéssim arribat, s'ha posat a ploure molt! Sort que nosaltres ja no estàvem al carrer. Ens ho hem pogut mirar per la finestra!





Ah! I me n'oblidava! Mentre estàvem d'excursió, hem trobat un cargol, que hem agafat per donar-lo als nens i nenes de l'aula dels cargolets. A la classe ens l'hem mirat i li hem cantat una cançó perquè ens ensenyés les banyes: "Caragol, caragol, treu les banyes, treu les banyes! Caragol, caragol, treu les banyes que ara plou!" I el caragol ha tret les banyes!





I els nens i nenes que ho hem volgut, ens l'hem posat sobre la ma. "Té mocs, el caragol!"





Ens ha agradat molt anar d'excursió! Ha sigut molt divertit!


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada