diumenge, 19 de març del 2017

Celebració del dia del pare i l'avi

A la Llar d’Infants vam celebrar dimecres 15 de març el dia del pare amb els pares i avis dels nostres nens i nenes en una bonica trobada.
Una trobada que ja ve sent tota una tradició a la nostra Llar d’Infants en motiu d’aquesta festivitat, i en la qual els mateixos pares i avis en són els protagonistes i organitzen les activitats que volen duu a terme per passar una agradable estona amb els seus fills i néts.
La cita tenia lloc dimecres 15 a les 17h de la tarda en el pati del nostre centre, i tots els assistents van poder gaudir d’unes activitats ben variades.
La vetllada va començar quan un pare i un avi  van portar diversos animalets perquè els nens i nenes els observessin de prop, i els més valents els poguessin tocar i acariciar. Dos pollets i diversos conillets van deleitar la curiositat dels més petitons de la festa que s’acostaven per no perdre’s cap detall.
A continuació un avi ben eixerit va sorprendre a tots els assistents a toc de trompeta. Els nens i nenes van escoltar atentament les melodies que anaven sonant, i que seguidament tots van aplaudir amb molt entusiasme.
Per finalitzar, va ser el torn de fer pintura. Avis, pares i infants es van posar mans a la feina i van agafar els pinzells i rodets per decorar uns quadres deixant fluir la seva imaginació i creativitat. El resultat va ser ben aplaudit per tots: uns bonics i vistosos quadres que lluiran a les parets de la nostra Llar d’Infants.
Va ser una vetllada on petits i grans van gaudir plegats d’aquesta festivitat tant emotiva, la del dia del pare. Gràcies a totes les famílies assistents per fer possible un any més aquesta trobada.





0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada