dissabte, 6 de febrer del 2016

Gresca i diversió durant la setmana de Carnaval!!!

De l’1 al 5 de febrer ha tingut lloc la setmana de carnaval a la nostra Llar d'Infants.

Durant la Setmana de Carnaval els nens i nenes, amb la participació i la col·laboració de les famílies, han vingut cada dia a l’escola amb un complement de carnaval per disfressar-se. Així doncs el dilluns tocaven els barrets i els infants van lluir durant tot el dia uns barrets ben vistosos que van portar de casa. El dimarts va ser el dia dels mocadors grans i els nens i nenes es van disfressar amb els mocadors simulant capes de súper herois o vestits de princeses. Dimecres era el dia de les corbates i des dels més petits fins als més grans de la Llar d’Infants anaven tots ben elegants. Dijous tocaven les perruques, quina varietat de perruques i quines rialles feien els infants quan es veien al mirall i es miraven entre els seus companys.

Finalment va arribar divendres, el dia més esperat per als nens i nenes ja que era el dia en el qual podien lluir les disfresses que havien preparat i pintat amb tanta il·lusió a la classe. Una disfressa que tots coneixien molt bé ja que és la del personatge protagonista del conte que els infants estan treballant durant aquest curs escolar, el conte del Peixet d’Or. Així doncs, després d’esmorzar els infants es van enfundar en la seva disfressa, la qual estava plena d’onades i de peixets de diferents colors que havien pintat a casa amb l’ajuda de les seves famílies, i es van penjar al coll el Peixet d’Or que ells mateixos havien pintat a l’escola amb pintura daurada.

Aquest any els pares i mares de la Llar d'Infants van guarnir per a l'ocasió els cotxets dels nadons elaborant unes faldilles per cada cotxet plenes d’onades i dels elements característics del conte del Peixet d’Or: com un cotxe de joguina, caramels, globus…






Durant la desfilada de la Gran Rua de Carnaval, que aquest any va canviar de recorregut tot donant un tomb pels voltants de l’escola i comptava amb els nens i nenes des de la Llar d’Infants fins als més grans de Primària, s’hi va sumar Sa Majestat el Rei Carnestoltes i tot el seu seguici festiu. La Gran Rua de Carnaval va acabar a la pista poliesportiva de darrera de l’escola on cada curs va desfilar davant dels seus companys i familiars per lluir així les disfresses, i del mateix Rei Carnestoltes. Per finalitzar la festa alumnes, mestres i familiars van ballar al ritme de la música tan animada que amenitzava la festa.



Va ser una rua molt bonica, divertida  i molt animada amb la que es va comptar amb la assistència i la participació de molts pares i mares, familiars i amics.
Gràcies a tots per fer de la festa de carnaval tot un èxit!






0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada