dimarts, 8 de juliol del 2014

Viatgem al Far Oest!


Aquest mes de juliol a la Llar d’infants Mare de Déu del Carme els nenes i nenes anem de vacances! 

Cada setmana els nens i nenes vindran amb la maleta preparada per anar a conèixer destins molt interessants carregats d’activitats molt divertides que ens ajudaran a conèixer les característiques i les tradicions de cada lloc que visitem.
Aquesta primera setmana de juliol els infants van venir molt contents i ben preparats amb la seva maleta. Ens vam enfilar dalt l’avió i vam volar fins al Far Oest! 
Que divertit va ser anar en avió. Els infants es van seure a les cadires i es van posar unes ulleres d'aviador, i van veure a la pissarra digital imatges d'un avió enlairant-se i les vistes que hi ha des de dalt d'un avió. Els nens i nenes van estar molt atens i atentes, i s'ho van passar molt bé!


En el Far Oest ens esperaven moltes aventures: vam construir un fort amb caixes de cartrons, i ens vam caracteritzar de vaquers. Mireu, mireu que bé ens ho vam passar!






Va ser molt divertit i els infants s’ho van passar molt bé! Va quedar pendent una guerra de pistolers amb les pistoles d’aigua, que a causa del mal temps no vam poder realitzar. 
Pares i mares, amics i familiars, us deixem unes boniques postals des del Far Oest.



Fins els proper viatge!!!







0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada