dilluns, 19 de maig del 2014

Setmana i festa del color verd a l'aula dels peixets

Aquesta darrera setmana, i coincidint amb la finalització del projecte de la primavera, a l'aula dels peixets hem dedicat una setmana a la descoberta i aprenentatge del color verd.

Sabeu què? A la primavera surten les fulles i, les fulles són verdes. A la primavera surten les flors i, les tiges de les flors són verdes. Fa un temps va ser la festa de Sant Jordi i, el drac és verd. Amb totes aquestes descobertes, hem volgut dedicar una setmana a aquest color. Hem pintat amb colors, retoladors, pintura... Tot de color verd!







I per la festa, tots hem assistit a l'escola vestits amb roba de color verd, ens hem pintat la cara amb pintura verda, hem decorat l'aula amb guirnaldes de color verd, hem jugat amb globus verds i amb tots els materials verds que entre tots vam portar de casa. Ens ha agradat molt cantar la cançó del color verd i jugar i ballar plegats! Tot és verd per un dia!



















2 comentaris:

Unknown ha dit...

estan guapíssims i s'ho han passat de primera!

llarvedrunaespluga ha dit...

Sí tots hem gaudit molt d'aquesta setmana! Ens agrada molt celebrar coses! I aviat serà la del color groc (Així que ja podeu començar a pensar quines coses grogues teniu per casa...)

Publica un comentari a l'entrada