dimecres, 11 de desembre del 2013

El tió a l'aula dels peixets



Voleu saber la novetat del tió de l'aula dels peixets? 

Doncs resulta que fa uns dies, mirant per la finestra, els nens i nenes el vam veure que venia cap a l'escola des de la muntanya. Sí, sí! Va ser molt emocionant! 

Però després d'uns dies, ens vam adonar que el tió s'havia perdut i no sabia com arribar a l'escola. Així doncs, tots vam començar a cridar molt fort: "Tió, tió! Som aquí!" I sabeu quina va ser la sorpresa més gran? L'endemà, mentre a l'aula celebravem l'aniversari del Pol, vam mirar per la finestra i ens vam adonar que el tió era al parc infantil municipal del costat de l'escola. Tots vam cridar molt fort, però el tió no va saber saltar la tanca. 


Així doncs, ens vam posar les jaquetes i vam anar al parc a buscar el tió. 


Tots vam estat molt contents i emocionats d'anar-lo a buscar i, quan el vam veure, vam començar a córrer, a posar-li la barretina, a tapar-lo amb la manta, a mirar-lo molt atentament... I fins i tot alguns nens vam voler parlar amb el tió: "Hola tió!", "Tió, que vols cagar ja?" 


Després, els nens i nenes vam jugar al parc mentre el tió descansava i mirava com jugavem. 

 


I, de sobte... el tió va començar a jugar al gronxador i al sorral! 



Oh, el tió volia jugar amb nosaltres! Què divertit! 


Després, infants i tió vam tornar cap a l'escola. Allí, li vam buscar un bon lloc i, els nens i nenes vam anar a la cuina a buscar alguna cosa perquè el tió pogués menjar. 


La cuinera ens va donar dues mandarines, una pera i un plàtan. 




El tió s'ho va menjar tot! Quina experiència més bonica! Ara, entre tots, l'haurem d'anar alimentant perquè, quan estigui recuperat de tot el cansament i la gana, pugui cagar molts regals per tots!


2 comentaris:

Unknown ha dit...

Quina manera més bonica de trobar el tió! Ens ha agradat molt.

llarvedrunaespluga ha dit...

La veritat és que ha estat una experiència molt bonica per tots! I ara, tots estem molt emocionats i nerviosos per la presència del tió. Als nens i nenes els encanta tenir-lo a la classe i donar-li menjar!

Publica un comentari a l'entrada