dimarts, 12 de novembre del 2013

El projecte de la tardor a l’aula dels cargolets

Durant aquests dies, i en el transcurs del projecte de la tardor, a l’aula dels cargolets hem realitzat activitats que tot seguit compartirem amb vosaltres i en les que tots ens ho hem passat molt bé!

-MANIPULEM PINYES:  
Per aquesta activitat vam demanar la col·laboració de les famílies tot demanant-los que ens fessin arribar a l’aula pinyes, i així va ser. En vam arribar a tenir una bona col·lecció! I ens vam divertir molt tot jugant amb totes elles i observant al mateix temps les seves característiques. A alguns no els va agradar massa el seu tacte, i a altres si... Vam veure que rodolaven pel terra i era divertit gatejar darrera seu... Unes eren més grans que les altres... Unes eren tancades i les altres obertes... Mireu mireu!





-CONEIXEM ELS FRUITS DE LA TARDOR:
En aquesta activitat les famílies també hi van tenir un paper molt important ja que ens van portar a l’escola diversos fruits de la tardor. Teníem avellanes, nous, ametlles, castanyes... Vam poder veure que eren fruits petitons i molt durs, i que si picàvem a terra amb ells fèiem molt soroll!!!



-FEM PINTURA:
Vam realitzar un mòbil de la tardor amb pintura. Era la primera vegada que fèiem pintura i a tots els nens i nenes els hi va agradar molt. De primer vam pintar una fulla de la tardor amb un rodet, i desprès vam pintar la closca d’un cargol amb els dits. Al veure’s les mans brutes de pintura en un primer moment es van quedar sorpresos, però els hi va agrada molt aquesta experiència!




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada