dimecres, 6 de novembre del 2013

Castanyada a la Llar d'Infants Mare de Déu del Carme

Ostres! Quina sorpresa! El passat dijous dia 31 d'octubre, la nostra Llar d'Infants es va omplir de petites castanyeres i petits castanyers! Tots vestits per l'ocasió vam voler gaudir d'una festa tant esperada com és la castanyada.




Com que ja ens sabem la cançó de la castanyera, les nenes portavem faldilla i, els nens, camisa. Així i amb un davantal i un mocador al coll, vam poder cantar la cançó de la castanyera.

També ens vam voler fer algunes fotografies amb el "Marrameu" i amb la castanyera.





I per gaudir més de la festa, lesnostres  famílies també van voler participar-hi! Mireu, ens ho vam passar d'allò més bé degustant tot tipus de fruits de la tardor i panellets!



I per acabar la gresca, els alumnes de P3, P4 i P5 van voler cantar i ballar cançons referents a la castanyada. Va ser molt divertit, perquè alguns alumnes de la Llar d'Infants ens vam posar al centre de la seva rotllana i vam començar a saltar i ballar!



Per cert, recordeu que tots els familiars que tingueu fotografies de la castanyada a la Llar d'Infants ens les podeu passar per correu electrònic a: llarvedrunaespluga@gmail.com. D'aquesta manera, podrem fer un recull de fotografies molt bonic de l'acte.

Moltes gràcies a tots!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada