dimecres, 10 de juny del 2015

Premi Baldiri Reixac per La Maleta Viatgera de la Llar d’Infants


A la Llar d'Infants Mare de Déu del Carme estem d’enhorabona ja que el Jurat dels Premis Baldiri Reixac 2014-2015 ens ha atorgat un dels premis al treball presentat per la nostra Llar d'Infants.
Un treball realitzat per tots els infants i famílies de les diverses aules (de 4 a 12 mesos, d'1 a 2 anys i de 2 a 3 anys del curs 2013-2014) sobre el projecte de la Maleta Viatgera.
La maleta viatgera és un projecte cooperatiu que es duu a terme entre la Llar d'Infants Mare de Déu del Carme i les famílies. Ja fa uns quants cursos que treballem aquest projecte amb els infants i les seves famílies i en rebem una resposta molt positiva. Tant és així que vam decidir presentar-ho al concurs ja que és un treball molt enriquidor per les tres parts que estem implicats en aquest projecte: infants, famílies i mestres, i això ens permet crear i mimar la relació tant estreta que s’estableix entre Llar d’Infants i famílies.
La maleta viatgera es realitza una vegada cada trimestre i, d'aquesta manera, s'aconsegueix que els infants s'emportin per uns dies una petita part de la Llar d'Infants a casa seva. La maleta viatgera es realitza a les tres aules de la Llar d'Infants i conté una proposta didàctica al seu interior, que canvia cada trimestre. Aquestes propostes didàctiques estan adaptades al nivell maduratiu dels infants i, per tant, són diferents a les tres aules. A més, a l'interior de la maleta viatgera hi ha la mascota de l'aula, que té un gran significat afectiu pels nens i nenes, i una llibreta on les famílies poden plasmar la seva experiència amb la maleta viatgera: amb escrits, fotografies, o tot el que se'ls acudeixi.
El dia 7 de juny va tenir lloc l’entrega de premis d’aquesta XXXVII edició dels Premis Baldiri Reixac al Casal de l’Espluga de Francolí i infants, famílies i mestres vam anar junts a recollir el premi. Un premi que ha reconegut el treball cooperatiu entre infants, famílies i mestres. Un premi que és de tots. Un premi que dóna continuïtat al nostre projecte, i que esperem que any rere any doni els mateixos resultats: una relació família – Llar molt enriquidora.
Enhorabona a tots i a totes.




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada