divendres, 3 d’abril del 2015

Treballem la Pasqua a l'aula dels cargolets

A l'aula dels cargolets, infants de 4 a 12 mesos, durant aquestes últimes setmanes hem estat treballant la festivitat de la Pasqua.

Els nens i nenes han pogut gaudir d'un seguit d'activitats que per mitjà de l'observació, la manilupació i l'exploració han realitzat descobriments que els hi han aportat nous coneixements.

La xocolata és un aliment clau en aquestes dates, i els nens i nenes de l'aula dels cargolets van poder manipular-la i posteriorment pintar un ou amb la mateixa xocolata.


Les plomes i els pollets de les mones de Pasqua també són elements molt característics d'aquestes dates, i els nens i nenes van poder manipular-los tot explorant les seves qualitats. Els hi va agradar molt les pessigolles que els hi feien les plomes per la seva cara i mans.


Els més petits de l'escola també es van convertir en cuiners i van decorar unes mones de Pasqua boníssimes!!! 


Mitjançat activitats senzilles hem apropat als infants les costums i tradicions d'aquestes dates, i han conegut una de les festes més típiques de casa nostra: fer la mona!


Amb aquestes activitats fem que els nostres infants visquin i treballin les tradicions catalanes jugant didàcticament i experimentant.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada