dimarts, 24 de març del 2015

Dia del pare i l'avi a la Llar d'Infants


Un any més hem volgut celebrar el dia del pare i l'avi. Per aquest motiu, ens vam posar en contacte amb ells per tal d'organitzar una tarda plena d'activitats. Els pares i avis van fer moltes propostes interessants: pintura, manualitats, màgia, malabars... Finalment, vam fer un recull i vam planificar una tarda molt divertida. 

Així doncs, ens vam trobar tots al pati de la Llar d'Infants a les 5 de la tarda. Primerament, grans i petits vam poder gaudir d'uns originals trucs de màgia. Amb molta il·lusió, vam veure com s'enlairava un barret si nosaltres bufàvem molt fort, com volaven uns bonics ocellets de paper, uns contes que feien música quan els obríem... 




A continuació, vam poder gaudir de dos autèntics malabaristes: un sabia fer aguantar una escombra en diverses parts del seu cos i, l'altre ens va sorprendre fent malabars amb tres pilotes! Va ser molt divertit!




 
Per acabar, la última activitat va ser de pintura. Així doncs, amb les bates de pintura posades, vam poder pintar plegats uns bonics quadres que decoraran a partir d'ara la nostra escola. Rodets, pinzells, dits, mans... tot va servir per fer de pintors! 




El resultat van ser tres quadres preciosos i una experiència molt dolça i bonica!



Moltes gràcies a tots els pares i avis! Feliç dia del pare (i també de l'avi)!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada