dimarts, 9 de desembre del 2014

Ja ha arribat el tió a l'aula dels peixets

Sabeu què? Després de molts dies de mirar per la finestra i veure el tió com baixava de la muntanya, vam decidir sortir al carrer i cridar-lo ben fort, per si s'havia perdut.



Però voleu saber una altra cosa? El dijous passat es va posar a ploure i, vam pensar que, si es mullava, el tió tindria molt fred i s'encostiparia. Per això ens vam posar la jaqueta i vam decidir anar a mirar per tots els racons de l'escola, per si havia vingut corrent i s'havia amagat al primer lloc que havia trobat (per la pluja).


Així doncs, vam buscar-lo per tot arreu, el vam tornar a cridar... fins que, al final, el vam trobar al cobert que hi ha al pati dels grans de l'escola! Ens va fer molta il·lusió trobar-lo.



Li vam fer carícies, el vam tapar bé, li vam treure i posar la barretina, li vam fer petons, li vam explicar coses... I després, el vam portar a la nostra classe perquè no tingués fred.


També vam anar a la cuina a buscar menjar. Li vam donar mandarina, plàtan, kiwi i pa. Però... fixeu-vos bé amb les imatges: a nosaltres també ens agrada molt el pa!



Ara és hora de donar-li molt menjar, estimar-lo molt, i cuidar-lo molt perquè està molt cansat del viatge! Segur que d'aquí uns dies estarà recuperat i ens cagarà molts regalets!



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada