dilluns, 20 de gener del 2014

A l'aula dels peixets iniciem el projecte de l'hivern

Aquesta darrera setmana, a l'aula dels peixets hem iniciat el projecte dels peixets. Per aquest motiu, hem començat a aprendre dites com "A l'hivern, el millor amic és un bon abric" i "L'hivern neu ha deixat i tot és ben glaçat". També hem explicat el conte "Eh, desglaça!" que podeu trobar en aquest vincle. Aquest conte ens agrada tant, que hem posat ninots de neu per tot arreu: a les finestres, a la porta, al mural...

A més, com cada dimarts, vam fer psicomotricitat a la sala. Com que era el primer dia que en féiem després de les vacances, vam jugar tot fent caure una paret de peces d'escuma i després preparant-nos nosaltres mateixos els circuits! Ens va agradar molt!







I per conèixer més coses sobre l'hivern, la setmana passada també vam pintar amb pintura de color blanc com la neu. La vam fer servir per pintar boles de neu amb els nostres dits. Ho vam fer molt bé!





A més, vam voler recordar el conte de la Caputxeta Vermella, tot representant-lo amb titelles. Ens agrada molt ser els protagonistes del conte!


I per acabar la setmana, vam fer una activitat manipulativa. Vam experimentar amb coco ratllat. I sabeu què? El coco és blanc com la neu i, si l'agafem amb els dits i el llancem, sembla que nevi! Ens va agradar tant realitzar aquesta activitat, que tot va acabar ple de coco ratllat!


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada