dilluns, 28 d’octubre del 2013

Una setmana de tardor a l'aula dels peixets!

Aquesta darrera setmana, els nens i nenes de l'aula de 2 a 3 anys hem viscut una setmana de tardor! Sí, sí, hem manipulat i tastat diversos fruits típics de la tardor! I sobre tot, ens ho hem passat d'allò més bé!

El dilluns vam explicar el conte "El mag de la tardor"; una història que ens va deixar a tots bocabadats.

El dimarts, com sempre fem, vam anar a la sala a fer psicomotricitat. Va ser molt divertit perquè vam començar a aprendre com fer volteretes, vam treballar l'estabilitat i vam jugar molt!

El dimecres vam manipular el raïm. Primerament vam posar els grans un per un dins els plats. Però sabeu què? Si us fixeu bé en la fotografia, alguns nens i nenes tenim la boca plena de raïm. Ens va agradar molt!



Però... Ens van quedar les mans enganxoses! També ens vam adonar que els grans de raïm tenen forma rodona. Més tard, la senyoreta va tallar un moniato i... sorpresa! El moniato també tenia forma rodona! Vam observar les diverses qualitats del raïm i el moniato i, per acabar l'activitat, vam pintar amb el moniato i el raïm. El moniato semblava un tampó de pintura. Pintar amb el raïm va ser més complicat perquè ens embrutavem els dits de pintura. Però ens va agradar molt fer-lo rodar per sobre el full!


El dijous vam tenir una visita molt especial! A l'escola ja havia arribat el Marrameu i la Castanyera! Nosaltres vam voler anar a veure'ls i a cantar cançons. Vam cantar la cançó del Marrameu, la de la Castanyera i la del Toc, toc, toc. Vam estar molt contents d'aquesta visita tan especial i esperada.


I per acabar la setmana, el divendres vam tastar diversos ingredients que utilitzarem per fer els panellets. Alguns ens van agradar més que altres. En general, els pinyons ens van agradar a la majoria,però les cireres no. A més, vam tenir alguna dificultat amb algun ingredient que se'ns escapava dels dits... El coco ratllat!
Ens va agradar molt conèixer nous ingredients!



Tots tenim moltes ganes de fer panellets i segur que ens quedaran boníssims! Els voldreu tastar?

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada