dilluns, 21 d’octubre del 2013

La tardor arriba a l'aula dels peixets!

Ara sí que podem dir que la tardor ha arribat a l'aula dels peixets! Durant aquesta setmana, els nens i nenes de l'aula dels peixets hem descobert moltes coses sobre la tardor! Gràcies a l'ajuda de les nostres famílies, molts de nosaltres hem portat a l'aula fruits i elements de la tardor (castanyes, fulles, raïm, nous, avellanes, fulles...). D'aquesta manera, hem pogut descobrir i conèixer aspectes i característiques de la tardor: Cauen les fulles, surten bolets... Hem estat molt contents de veure tot el que hem portat de casa!






També ens ha agradat molt manipular, observar, olorar... tots aquests elements de la tardor!


Els hem tocat, olorat, tastat...

I sabeu què? Durant aquesta setmana, també hem enganxat adhesius, fet dibuixos... i tot, amb els colors de la tardor (groc, vermell, taronja i marró)! I sense oblidar-nos que també hem anat a la sala a fer psicomotricitat: hem fet la croqueta, un circuit... i moltes coses més!

També us volem ensenyar uns arbres als que els hem pintat les fulles de colors de la tardor! I, fixeu-vos-hi bé, perquè, a la tardor, les fulles cauen. I nosaltres també n'hem dibuixat alguna que està caient de les branques de l'arbre!





Mireu quin racó de tardor més bonic que ens ha quedat!


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada