dilluns, 14 d’octubre del 2013

A l'aula de 2 a 3 anys acabem el projecte de l'adaptació

A l'aula dels peixets, igual que a les altres aules de la Llar d'Infants, ja hem acabat el projecte de l'adaptació. Com vam dir fa uns dies, durant aquest projecte hem intentat conèixer els membres de la nostra aula i tots els materials que hi podem trobar, tot jugant i manipulant diversos elements.

És per aquest motiu, que aquesta última setmana, hem volgut manipular pinzells i intentar dibuixar un Nemo, la mascota de la nostra classe. Per aquest motiu, el color de pintura utilitzat ha estat el taronja.


També hem volgut desenvolupar la nostra motricitat fina i els nostres sentits tot manipulant paper de seda. Ha estat molt divertit escoltar el soroll que feia, arrugar-lo, estripar-lo, llençar-lo a terra, fer boletes...






A més, hem volgut fer servir el nostre cos per pintar amb pintura. Per aquest motiu, hem pintat amb els dits i, els més agosarats, amb les mans!


Com que som la classe dels peixets, durant aquests dies hem volgut conèixer la història del "Peix, peixet", una història molt senzilla que ens ha sorprés molt i que ens ha convidat a cantar la cançó "Peix, peixet".
Per concloure la història del peixet, hem volgut enganxar dos peixets al mar!


Ha estat molt divertit i ara ja estem adaptats a l'aula dels peixets! Però sabeu què? Avui comencem el projecte de "La tardor i la castanyada", un projecte que segur que ens agradarà!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada