dimecres, 31 de juliol del 2013

Setmana refrescant

En la última setmana temàtica del més de juliol ens hem dedicat a fer activitats de caire estiuenc i refrescants, per anar preparant als nens i nenes de cara a les vacances d’estiu, per això l’hem anomenat la Setmana Refrescant.

Ha estat una setmana curteta, ja que dilluns era festiu perquè era dia de festa local per la Festa Major de l’Espluga de Francolí. Així que vam començar la setmana en dimarts, i l’activitat que teníem preparada era la de jugar i experimentar amb glaçons. Els nens i nenes van seure en rotllana al pati de la Llar d’Infants i al mig hi vam deixar un bol ple de glaçons. Els més valents es van animar a agafar-los per ells mateixos, i als altres nens i nenes els hi vam repartir. Els glaçons estaven molt freds i era bonic veure la reacció de cada nen davant d’aquesta nova sensació: hi ha nens que els hi va agradar, altres nens no els hi va agradar tant i van llençar els glaçons a terra, altres nens i nenes s’ho miraven detingudament tot explorant totes les qualitats perceptibles, i molts d’ells se’ls van posar a la boca i van veure que era molt fresquet i que poquet a poquet s’anava desfent com un gelat! Va ser una activitat molt divertida.











El dimecres va ser l’últim dia que els nens i nenes venien a la Llar d’Infants abans de les vacances d’estiu, i per aquest motiu per començar vam fer una mica de pica pica, i seguidament va començar una festa amb molta gresca, molta aigua, bombolles i música! Els vailets s’ho van passar molt bé!













Avui ha estat l’últim dia, abans de vacances, que els nens i nenes han vingut a la llar a compartir vivències, experiències, alegries, emocions, a fer bons amics i a deixar la seva petjada a la nostra Llar d’Infants i en els nostres cors.

Al setembre començarà un nou curs i ens tornarem a veure la majoria. Alguns continuaran un temps més amb nosaltres, altres canviaran de cicle però ens seguirem veient per l’escola, i altres canviaran de centre però sempre els tindrem ben presents.

Solament ens queda desitjar-vos unes molt bones vacances en família. Gaudiu molt i ens veiem a la tornada!

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Quin mes de juliol més divertit que heu passat!

llarvedrunaespluga ha dit...

La veritat és que hem intentat fer-lo ben divertit i refrescant! Però, sense la vostra ajuda, no hauriem pogut! Que tingueu unes bones vacances!

Publica un comentari a l'entrada