Aquest mes de juliol hem organitzat les setmanes temàtiques.
D'aquesta manera, tots els nens i nenes poden gaudir i aprendre moltes coses
noves.
La primera setmana ha estat la Setmana culinària. Durant
aquesta setmana els nens i nenes han realitzat activitats molt diverses. Cada
dia, els cuiners de la Llar
d'Infants s'han especialitzat en algun aspecte. El dilluns, els infants es van
poder elaborar el seu propi barret de cuiner. Van gaudir molt pintant i
decorant els barrets!
El dimarts, els cuiners, que ja tenien barret
de cuiner, van portar de casa un davantal. I també van portar una peça de
fruita. Les vam posar totes en un vol, les vam observar, manipular... Després,
les educadores les van pelar i, les van tallar a trossets per fer una
macedònia. També vam fer suc de taronja! Ho vam barrejar tot i... oh, quina
macedònia! Ens la vam menjar tota perquè estava boníssima!
El dimecres també vam voler seguir cuinant amb
la fruita. Així doncs, vam fer brotxetes amb fruita! Aquest cop però, les vam
fer de meló i síndria. Va ser molt divertit! I els nens i nenes de l'aula de 2 a 3 anys les van prendre cap
a casa per poder-se-les menjar de postre.
El dijous vam voler canviar de tècnica
culinària. Vam fer gelats! Primer, vam agafar un petit suisse i hi vam clavar
un bastonet. Després, els vam posar tots dins el congelador. L'endemà ja els
tindríem a punt per menjar! I els més grans de la Llar d'Infants, van pintar
uns gelats de mentida i els van enganxar a un bastonet de gelat.
El
divendres, l'últim dia de la setmana, vam fer bombons de xocolata i cereals.
Primer, vam desfer la xocolata escalfant-la al microones. Després, hi vam
barrejar cereals i vam fer muntanyetes de xocolata i cereals. Per acabar, vam
fer un altre tipus de bombons: sobre una mica de xocolata desfeta, hi vam anar
col·locant els cereals. Com que feia molta calor, ens vam voler menjar els
gelats de petit suisse que havíem fet el dijous.
Ens ha agradat molt fer de cuiners!
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada