dimecres, 12 de juny del 2013

La Jove Granja a la Llar d'Infants

Per consolidar l'aprenentatge del projecte dels animals, a la Llar d'Infants Mare de Déu del Carme, hem tingut una visita molt especial; els nois de la Jove Granja ens han portat els seus animals!

Per començar, ens van explicar quins animals tenen a la granja i ens en van ensenyar unes quantes fotografies. Després, ens van ensenyar i ens van deixar tocar els animals que havien portat a la Llar d'Infants. Al conill li vam voler cantar la canço del Tabalet.






I a la gallina li vam cantar la cançó: El gall i la gallina!


Ens van agradar molt tots els animals!

Sabeu què va  passar? Un francolí es va posar a volar per la classe! Tots vam riure molt quan el vam veure passejant-se per l'aula! Va ser molt divertit!

I per acabar, una altra sorpresa! També ens van portar una cabra. Ens vam adonar que tenia banyes i vam ser molt valents perquè la vam tocar.





Però aquella cabra es va fer caca al terra! A tots ens va quedar molt clar que els animals no saben fer caca al vàter i això ens va servir per parlar amb els infants de diversos aspectes (hàbit d'higiene, control d'esfínters...)

Ens ho vam passar molt bé amb la  Jove Granja! Moltes gràcies Jove Granja per voler compartir aquesta experiència amb nosaltres!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada